Esquia sota la llum de la lluna a Masella

L’aposta de Masella per l’esquí nocturn ja està consolidada, i no per això deixa de cridar l’atenció i destacar. Pren-ne nota: aquesta temporada t’esperen tretze pistes (tres de verdes, sis de blaves, quatre de vermelles i l’snowpark) de les cotes baixes i mitjanes per lliscar per la neu sota la lluna. Aquestes pistes estan enllaçades per una xarxa de set remuntadors que salven els 420 metres de desnivell del domini esquiable nocturn.

Les sensacions són totalment diferents esquiant a la nit. Als boscos de pi característics de l’estació s’hi fan uns clarobscurs particulars per la il·luminació, que juntament amb el cel estrellat ajuden a crear una atmosfera especial. Les temperatures també canvien. Són més baixes, així que és important que t’abriguis més que de dia. Pots utilitzar unes ulleres transparents per protegir-te del fred i del vent.

'Snowboarder' fent un descens nocturn a la Masella

‘Snowboarder’ fent un descens nocturn a la Masella

 

Quan acabis d’esquiar, tens taula parada

Com a complement a l’esquí nocturn, la Masella et proposa la gastronomia. El restaurant Pla de Masella t’espera amb la taula parada perquè tastis algunes de les receptes típiques de la cuina pirinenca. El trinxat de la Cerdanya, per descomptat, no hi falta. També fan carns a la brasa o receptes internacionals com ‘raclettes’ o ‘fondues’. Si et vols quedar a sopar, és recomanable que reservis abans.

La nit segueix després del sopar al Chillout Masella Night Après-Ski, situat a la terrassa del Pla de Masella, a1.600 metres, on podràs relaxar-te i prendre una copa per tancar el dia.

A la zona de la Pleta de la Masella es pot practicar l'esquí nocturn

A la zona de la Pleta de la Masella es pot practicar l’esquí nocturn

Tarifes adaptades a tu

Per facilitar la pujada a les pistes en horari nocturn, Masella t’ho posa fàcil. Si tens un abonament de temporada i vols estrenar-te amb l’esquí nocturn, pots pagar un suplement. Ara bé, si només vols esquiar de nit, hi ha un abonament de temporada nocturn. Per a les escapades de pocs dies, tens forfets de nit per a una o diverses jornades, o bé disposes de la possibilitat de pagar un suplement nocturn amb el teu forfet diürn. La qüestió és que no et treguis les botes en tot el dia.

Posts relacionats

Travessa els Pirineus de Catalunya saltant d'un 'snowpark' a un altre

Travessa els Pirineus de Catalunya saltant d'un 'snowpark' a un altre

A la neu sense barreres: estacions accessibles

A la neu sense barreres: estacions accessibles

Tres rutes blanques amb raquetes pels Pirineus de Catalunya

Tres rutes blanques amb raquetes pels Pirineus de Catalunya

Objectiu Pirineus-Barcelona 2030

Objectiu Pirineus-Barcelona 2030