Sant Feliu de Guíxols

Gaudiu a Sant Feliu de Guíxols de les vostres vacances en família!

Al cor de la Costa Brava, Sant Feliu de Guíxols és una de les destinacions preferides per a aquelles famílies que volen fer una mica de tot durant les vacances. Les propostes són moltes i variades, per a tots els gustos i necessitats: platges, museus, activitats nàutiques, excursions a la vora del mar o esports d’aventura. La badia de Sant Feliu i la platja de Sant Pol, amb les seves característiques casetes de bany pintades de colors, són espais amb molt d’encant, com també ho són el centre històric i el conjunt monumental del monestir, amb la porta Ferrada i la Torre del Fum. Però encara n’hi ha més: les visites guiades familiars i les activitats per conèixer les obres d’art que s’exposen a l’Espai Carmen Thyssen, el Museu d’Història, el de Salvament Marítim, el de la Joguina o el trenet turístic que puja fins al mirador de l’ermita de Sant Elm. La posta de sol des d’aquest impressionant indret pot convertir-se en un record per a sempre!
No us podeu perdre...
Via ferrada de la cala del Molí
A la cala del Molí, al bell mig del recorregut del camí de ronda de Sant Feliu a Sant Pol, hi trobem una via ferrada única a Europa, per la seva situació arran de mar. Hi podeu accedir lliurement o fer-la amb un servei de monitoratge amb guies titulats, però recordeu anar sempre ben equipats i equipades!
Espai Carmen Thyssen i Espai Kids
A l’estiu no pot faltar una visita a l’Espai Carmen Thyssen, un referent artístic de la Costa Brava que, de juny a octubre, ofereix exposicions temporals d’artistes nacionals i internacionals de gran nivell. A més, compta amb l’Espai Kids, un equipament pels petits i les petites de la casa perquè puguin descobrir les diverses etapes i corrents de la història de l’art internacional d’una manera divertida i interactiva.
Camí de ronda i coasteering
A Sant Feliu de Guíxols podeu recórrer el camí de ronda i la Ruta dels Miradors, una ruta a peu d’una hora que va de la platja de Sant Pol fins a Cala Jonca. I si voleu combinar el fet de caminar a la vora del mar amb altres activitats com ara nedar, pujar a les roques, saltar i explorar coves, no hi ha res millor que practicar el coasteering, una activitat per conèixer la costa d’una manera més activa i emocionant amb neoprens i cascs!
Via verda
Les vies verdes són camins planers i perfectament arranjats que transcorren per on antigament passaven trens i carrilets. Una de les més populars de Catalunya és la que uneix Olot i Girona amb Sant Feliu de Guíxols a través de la Ruta del Carrilet. Podeu fer-la amb bicicleta o a peu.
Museu d’Història de la Joguina
Al Museu d’Història de la Joguina, adults i infants podran meravellar-se amb la col·lecció de jocs de tota la vida que s’exposen a les sales. Des de les més antigues, datades dels anys 1870, fins a les més modernes, cap al 1980.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya