Pineda de Mar

Gaudiu a Pineda de Mar de les vostres vacances en família!

Banyada per la Mediterrània i als peus del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, Pineda de Mar és una destinació de vacances plena de possibilitats per a famílies amb nens i nenes. Les platges són un dels seus grans reclams, i n’hi ha de tota mena. A l’estiu, la sorra es converteix en escenari d’activitats guiades i espais d’animació per a infants amb ludoteques i clubs infantils, i tot el poble s’omple de propostes culturals i de lleure. Les visites guiades als diferents espais del municipi o les rutes per descobrir els racons de les muntanyes properes, són algunes de les alternatives o complements als banys de mar i als dies de platja. En bicicleta o a peu, els itineraris marcats permeten respirar l’aire pur de la natura i conèixer boscos, fonts i racons naturals de gran bellesa.
No us podeu perdre...
Baby Center
A mitjan de juny s’instal·la el Baby Center a la platja dels Pescadors, un espai destinat a nadons i nens i nenes menors de 6 anys. A la mateixa sorra de la platja s’expliquen contes i es munten tallers de treballs manuals cada 30 minuts, activitats que permeten a pares i mares gaudir d’altres opcions a la platja.
Mini Beach
A la platja dels Pescadors, el Mini Beach és el lloc de moda entre els nens i nenes de 4 a 12 anys. Es troba a la mateixa platja i és un espai molt ampli amb racons de joc, inflables, zones de jocs manuals i petites piscines especialment pensat perquè els infants gaudeixin al màxim.
Visites guiades
Cada dia d’estiu, Pineda de Mar ofereix la possibilitat de fer dues rutes guiades per conèixer millor els indrets del municipi i el seu patrimoni cultural. Són dos itineraris a peu que comencen a l’Oficina de Turisme i es poden fer en francès, anglès, català o castellà.
Fira d’Estiu de Plaça del Mar
Cada dia, des del 15 de juny al 15 de setembre, la plaça del Mar i la zona del passeig marítim de Pineda de Mar s’omplen de vida amb la Fira d’Estiu. És un mercat format per una quinzena de parades on es pot trobar una gran varietat de productes, com ara menjar, roba, articles decoratius, joies o complements.
Parc Natural del Montnegre i el Corredor
A tocar de Pineda de Mar hi ha el Parc Natural del Montnegre i el Corredor, un espai natural protegit que comprèn 15.000 ha de natura. Destaquen els paisatges d’un color verd intens, esquitxats de pinedes de pi pinyoner, alzinars, rouredes i suredes. Entre els boscos s’amaguen dòlmens neolítics, restes ibèriques i esglésies medievals.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya