Les Valls d'Àneu

Gaudiu a Les Valls d'Àneu de les vostres vacances en família!

Les clàssiques baixades lliscant muntanya avall amb uns esquís o una planxa de surf de neu conviuen a les Valls d’Àneu amb altres activitats per fer en família com les passejades pels pobles, les visites a museus o el senderisme. Aquest territori està format per quatre municipis (Alt Àneu, Espot, Esterri d’Àneu i la Guingueta d’Àneu) que abracen un total de 24 pobles. Tots són ideals per carregar piles, oblidar-se del món i gaudir de la natura!
No us podeu perdre...
Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Aquí les famílies tenen a l’abast infinites maneres de descobrir els paisatges d’alta muntanya més genuïns del Pirineu: des d’una petita passejada fins a una gran travessa, passant per un itinerari amb raquetes de neu a l’hivern o una ruta d’interpretació amb un dels guies del parc.
MónNatura Pirineus
Es tracta d’un original espai pensat perquè tothom pugui gaudir del paisatge i aprofundir en el coneixement de la natura. S’hi fan tallers sobre la fauna i la flora dels Pirineus, observacions del cel des de l’observatori i rutes a peu, entre altres. L’espai estrella és el Centre de Fauna, que permet conèixer de primera mà la fauna salvatge dels Pirineus.
Parc Natural de l’Alt Pirineu i la Casa de l’Os Bru
Paratges naturals com la Mollera i Bonabé són les portes d’entrada a aquesta part del territori que abraça el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el més gran de Catalunya, ple de possibilitats per al turisme familiar: muntanyes, boscos, valls, rius, llogarets, petites ermites o bordes de pastors, que es poden recórrer a través dels itineraris senyalitzats.
Ecomuseu de les Valls d’Àneu
Visitar l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu és una bona excusa per explorar aquest racó del Pirineu. A diferència dels museus tradicionals, l’Ecomuseu no es reclou en un edifici, sinó que s’escampa territori enllà per tal d’explicar la vida de les petites valls que hi ha a la zona.
Espot Esquí
Espot és l’única estació d'esquí situada al costat d’un parc nacional, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, amb vistes a muntanyes de més de 3.000 metres. L’estació, a més, disposa d’un parc lúdic amb circuits per lliscar sobre un trineu, divertir-se al jardí de neu o baixar per un tobogan en un “dònut” inflable gegant! A l’estiu empreses certificades organitzen activitats com ara ràfting, senderisme i rutes en caiac o a cavall.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya