Els Ports

Gaudiu a Els Ports de les vostres vacances en família!

Formada per nou municipis (Arnes, Alfara de Carles, Horta de Sant Joan, la Sénia, Mas de Barberans, Paüls, Prat de Comte, Roquetes i Tortosa), aquesta destinació de natura i muntanya ofereix un munt de possibilitats per a les vacances familiars. És un territori on es pot gaudir d’una gran varietat de sortides de muntanya, rutes en bicicleta o esports d’aventura. Hi ha més de 80 quilòmetres d’itineraris senyalitzats, fet que fa molt fàcil descobrir boscos de faigs, gorges, rius, o cingles, i conèixer la fauna i flora del lloc. Fins i tot es poden veure llúdrigues o cabres hispàniques! A més, als Ports també es poden visitar pobles i ciutats amb un ric patrimoni històric, arquitectònic i cultural.
No us podeu perdre...
Cicloturisme en família
Una de les rutes més populars és la Via Verda de la Val de Zafán, que aprofita l’antic traçat del ferrocarril del Val de Zafán i recorre el Parc Natural dels Ports i la serra de Pàndols. Es pot realitzar sencera o a trams.
Bany de bosc
Pioners a Catalunya d’aquesta activitat, els banys de bosc consisteixen a visitar espais naturals per connectar amb partícules volàtils de la natura, i enfortir així el sistema immunològic i el nostre benestar.
Observació de fauna
Els Ports és el millor lloc de Catalunya per observar un animal tan majestuós com la cabra salvatge. Però no és l’únic que podreu veure en aquest territori protegit, també es poden trobar grans rapinyaires, aus migratòries o espècies protegides.
Barranquisme als Estrets
Els Estrets d’Arnes és un dels indrets més bells del massís. El riu esculpeix la roca al seu pas i brinda molts tolls i basses per on discorren les aigües transparents. Un lloc ideal per fer-hi una excursió i practicar-hi barranquisme!
Estel del sud
Tota una aventura de 5 dies per travessar Els Ports a peu. La ruta s’endinsa per antics camins de muntanya on es troben diferents refugis i poblacions per poder allotjar-se i fer-hi àpats. Es pot fer per etapes o sencera.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya