El Vendrell

Gaudiu a El Vendrell de les vostres vacances en família!

Amb paisatges marítims atractius i un nucli urbà ple de racons i edificis d’interès, El Vendrell és una destinació familiar per excel·lència, amb un patrimoni cultural, gastronòmic, festiu i de lleure ple de possibilitats. Les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, situades a tres quilòmetres del nucli urbà, són una de les principals atraccions del municipi, les tres onejant bandera blava. Davant de Sant Salvador trobem la preciosa casa on va viure el violoncel·lista i compositor Pau Casals, que avui es pot visitar gràcies a una visita guiada o teatralitzada o gaudint d’un concert familiar.
No us podeu perdre...
El món de Pau Casals
Dels músics catalans més destacats del segle XX, Pau Casals fou un dels millors violoncel·listes i directors d’orquestra del món. A la Ruta Pau Casals coneixereu i visitareu punts emblemàtics de la seva vida mentre descobriu la seva obra.
Aula Aquàtica de la Reserva Marina de la Masia Blanca
Una oportunitat per conèixer la flora i fauna singular de la reserva marina de la Masia Blanca. Primer, podreu visitar l’exposició divulgativa i, després, els més atrevits, podreu capbussar-vos i fer snorkel per la superfície de la reserva marina.
Riuet d’aigües termals a la platja de Coma-ruga
De la profunditat de la terra brolla un riuet d’aigua termal que s’ha convertit en un dels indrets preferits de les famílies. L’aigua té propietats medicinals i és habitual veure-hi persones banyant-se durant tot l’any.
Festa Major del Vendrell
Del 25 al 28 de juliol, se celebra la Festa Major: tradicions, espectacles, música i, sobretot, molt de foc. En honor a la patrona, Santa Anna, es celebra la cercavila de foc, on els Diables del Vendrell passegen el foc pels carrers del poble.
Activitats lúdiques
Les famílies no es poden avorrir a El Vendrell. L’oferta d’activitats esportives i de lleure estan disponibles tot l’any. A més, els més petits i petites podran gaudir a l’estiu de la Ludoteca a la sorra, un espai de jocs a la platja per a infants de 2 a 12 anys.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya