Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

Gaudiu a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró de les vostres vacances en família!

Castell d’Aro és un nucli encantador, declarat Monument Historicoartístic (Bé Cultural d’Interès Nacional), que encisa els amants dels carrerons, les cases de pedra, els arcs, les ermites i els castells. Per la seva banda, Platja d’Aro és un dels centres turístics del litoral català, amb una oferta d’esbarjo molt àmplia. I si per alguna cosa és conegut S’Agaró és pel camí de ronda que l’emmarca. La combinació d’ambdós espais urbans és ideal per a famílies que vulguin passar-s'ho bé entre paisatges de somni. Des de l’extensa platja Gran fins a les diminutes Cala del Pi o Sa Cova, a totes les platges i cales d’aquest municipi és possible gaudir d’aigües cristal·lines i sorres netes. Però, a més de prendre el sol i banyar-se, es poden fer excursions pels camins de ronda o practicar una pila d’activitats nàutiques.
No us podeu perdre...
Parc dels Estanys
Una extensió de 150.000 m2 ubicada al centre de Platja d’Aro amb una bassa central i diversos miradors per observar fins a 250 espècies d’aus diferents.
El trenet de la Vall d’Aro
Al Parc de l’Estació de Castell d’Aro hi ha una atracció que encanta als més petits i petites de la casa: el Trenet de la Vall d’Aro. Es tracta d'un petit tren en miniatura situat on antigament hi havia la vella estació del ferrocarril i on els infants podran pujar i recórrer els seus dos trams de vies diferents.
Amb motiu de la Covid-19, durant l’estiu 2020 no està previst que el trenet estigui en funcionament. Podeu demanar-ne més informació a l’Oficina de Turisme.
Gimcana en família
Descobrir els principals atractius de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i alhora jugar i passar-s’ho bé, és possible gràcies a la gimcana que proposen des de l’Oficina de Turisme. Podreu fer-la de forma autònoma i per etapes, al vostre ritme!
Cicle d’activitats infantils d’estiu
Cada estiu, Castell-Platja d’Aro s’omple d’activitats infantils i familiars, com ara sessions de ioga en família, tallers diversos al passeig marítim, o classes d’hipopressius, entre altres.
Festival familiar Xalaro
Xalaro és el primer festival dedicat al turisme familiar de la Costa Brava, on hi trobareu tot tipus d’activitats per gaudir amb la mainada tant al passeig marítim com als carrers de Platja d’Aro.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya