Calella

Gaudiu a Calella de les vostres vacances en família!

A Calella gaudireu d’unes vacances en família còmodes i divertides. Per començar trobareu una platja llarga i ampla, amb tots els serveis, parc infantil i inflables a la mateixa sorra i al mar, a més de jocs organitzats per monitors i monitores especialitzats. Molt a prop, hi ha un centre d’esports nàutics per practicar amb els caiacs, les motos d’aigua o el parasailing, només apte per als més atrevits i atrevides. Al centre de la vila és un plaer descobrir la seva història i contemplar les cases renaixentistes, un dels seus tresors patrimonials. El Museu del Turisme ofereix visites lliures i també guiades i el Parc Dalmau és l’escenari ideal per a una passejada entre pins, fonts i zones d’esbarjo per als més petits i petites. No pot faltar una visita al far, un dels edificis més emblemàtics de la localitat.
No us podeu perdre...
La Roca Grossa
Un dels paisatges més fotografiats de Calella és el que es veu des de la cala de la Roca Grossa, situat a l’extrem sud de la localitat, al voltants del Parc Natural del Montnegre. La seva principal característica és la gran roca que hi ha al mar, però tot l’entorn de la cala és privilegiat!
El far de Calella
Visitar el far és una de les propostes que més agrada a les famílies i, a més, ara s’ha convertit en un centre d’interpretació en el qual la canalla pot aprendre un munt de coses sobre el món dels fars i les comunicacions marítimes.
El Parc Dalmau
Ideal per passejar entre pins, escultures i fonts, amb diverses zones de gronxadors i jocs, el Parc Dalmau és el pulmó verd de Calella, un lloc on escapar-se a mitja tarda per gaudir de la natura i la cultura a parts iguals.
El Museu del Turisme
El Museu del Turisme (MUTUR) s’ubica a l’antiga fàbrica tèxtil Llobet-Guri i té com a objectiu mostrar la història del turisme, i explicar des de les rutes dels primers viatgers i exploradors fins a l’actualitat, tant a Calella com a tot el món.
Water Sports Centre
Al Water Sports Centre s’organitzen tota mena d’activitats per gaudir del mar. Algunes només són aptes per a adults, però moltes d’elles compten amb versions adaptades per a nens i nenes: windsurf, pàdel-surf, vela lleugera, submarinisme o navegació en catamarà.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya