Blanes

Gaudiu a Blanes de les vostres vacances en família!

Blanes és una localitat d’origen mariner, amb quatre quilòmetres de platja, plena de racons amb encant, miradors abocats a la Mediterrània i exuberants jardins de plantes exòtiques. Un paradís per a les famílies que busquen descans i diversió vora el mar i on durant tot l’any es programen propostes de tota mena pensant en adults i infants. Des d’activitats nàutiques, visites culturals, espectacles o concerts, fins a nits màgiques amb focs artificials o rutes guiades pels voltants. Avorrir-se és gairebé impossible! Blanes marca l’inici de la Costa Brava, famosa per les seves platges i cales d’aigües cristal·lines envoltades de vegetació i roques de formes capritxoses.
No us podeu perdre...
Jardí botànic Marimurtra
El jardí botànic és un indret privilegiat. Compta amb més 4.000 espècies de cinc continents diferents que us permetran viatjar pel món mentre descobriu la botànica, la ciència i els meravellosos paisatges que s’albiren des d’aquest indret.
Sa Palomera
Aquest istme rocós es troba situat al bell mig de la badia de Blanes i separa les platges de s’Abanell i Blanes. És la porta d’entrada a la Costa Brava i es pot visitar per obtenir vistes de l’skyline del poble i del delta de la Tordera.
Platges amb bandera blava
La bander blava és un distintiu que atorga la Fundació Europea d’Educació Ambiental per reconèixer les bones condicions ambientals. A Blanes, moltes platges onegen aquesta bandera: S’Abanell, cala Bona, platja central de Blanes o cala Sant Francesc...
El centre històric
L’essència de l’antiga Blanes es troba al centre històric de la població. El Palau Vescomtal que data dels segles XIV i XV, l’Església Parroquial o la Font Gòtica, són només alguns exemples del passat històric de l’antiga vila de Blanes.
Castell de Sant Joan
A la muntanya de Sant Joan es troben les restes de l’antic castell i l’ermita, visita imprescindible per gaudir de les excepcionals vistes del perfil que dibuixa la costa de Blanes al mar i la silueta de les Gavarres a l’horitzó.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya