Volar és possible sense agafar un avió

Si alguna cosa envegem les persones dels ocells, és la seva capacitat per volar. Segur que alguna vegada has volgut experimentar la sensació de poder alçar el vol i quedar suspès a l’aire com si flotessis. Fins no fa gaire, aquesta era una experiència reservada només per als paracaigudistes o els astronautes quan viatjaven a l’espai. Ara pots fer realitat aquest somni acostant-te al WINDOOR Real Fly, el Túnel del Vent d’Empuriabrava.

El WINDOOR Real Fly és el primer simulador de caiguda lliure de la península a l’abast del gran públic. La instal·lació va obrir el 2012 i s’ha convertit en tot un èxit. En aquest túnel del vent podràs viure la mateixa sensació d’ingravidesa que si saltessis des d’un avió a 4.000 metres d’altura.

Windoor Realfly Empuriabrava

Alçar el vol és fàcil i ràpid

Si t’animes a provar l’experiència de volar, és recomanable que hi siguis una hora abans de l’inici de l’activitat. Quan arribis un instructor et farà una explicació de les posicions bàsiques per volar i també t’ensenyarà el llenguatge de vol, molt fàcil d’aprendre i molt útil. Són una sèrie de signes que s’utilitzen per comunicar-se amb la resta de companys quan ets a l’interior del Túnel del Vent. Per exemple, la salutació dels surfistes que va popularitzar el jugador del Barcelona, Ronaldinho, vol dir que et relaxis.

Un cop dominis aquesta llengua elemental, ha arribat el moment d’equipar-se. Cal que vagis vestit amb roba còmoda i sabatilles esportives que se t’ajustin bé al peu. A WINDOOR et donaran la indumentària de vol, unes ulleres per protegir els ulls del vent i un casc. Quan t’hagis equipat aniràs cap al Túnel del Vent… i a volar!

PUBLICIDAD TUNEL EMPURIABRAVA-663

Què és un Túnel del Vent?

El Túnel del Vent és una instal·lació que aprofita la força del vent que generen quatre turbines dins d’un cilindre vertical d’uns 10 metres d’altura, perquè experimentis la sensació de planar per l’aire. El túnel és transparent per augmentar l’efecte de flotació mentre hi ets a dins. A més, així els teus acompanyants podran immortalitzar aquest moment únic amb una fotografia espectacular. Segur que algun dels teus amics quan vegi la imatge també s’animarà a provar l’experiència de volar sense ales.

El vol indoor és apte per a qualsevol persona major de quatre anys i no requereix cap coneixement previ. L’activitat és segura i sempre es fa sota la supervisió d’un instructor.

Sentir la màgia de volar és possible amb WINDOOR Real Fly. T’animes a provar-la?

 

Totes les imatges han estat cedides per Windoor.