La lluita contra els residus des de la Costa Daurada

Plàncton es descriu com un “projecte vital en què les preocupacions sobre la protecció, conservació i gestió del medi marí i costaner agafen forma”. Tot i que treballen en diferents punts de Catalunya i de l’estranger, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre són casa seva. Ofereixen serveis de comunicació i divulgació de l’entorn marí, formació i activitats d’educació ambiental i gestió de projectes relacionats amb el sector.

També disposen del seu propi centre de busseig, Plàncton Diving, amb activitats de snorkel i submarinisme responsables per a tots els nivells al llarg de la costa. Format per un equip de guies oceanògrafs, tenen la clau per evitar malmetre el medi ambient: donar a conèixer l’entorn abans de cada immersió i realitzar una bona preparació, perquè per ells, ”com millor busseges, menys impacte causes”.

Organitzen neteges de platges i fons marins i cursos tant per millorar la teva tècnica de busseig com saber més sobre biologia marina. En definitiva, activitats que involucren la població perquè la protecció del medi sigui cosa de tots.

Plàncton

Plàncton