Festes populars i altres

Vine a esbaiolar-te a les Valls d’Àneu!

Afegir a la llista de desitjos
14 juliol, 2022 - 17 juliol, 2022
Festival Esbaiola't

El festival d’arts escèniques al carrer Esbaiola’t és una bona oportunitat per gaudir d’espectacles familiars a l’aire lliure, lluny de la xafogor de la ciutat i rodejats d’un entorn natural fantàstic.

Durant 4 dies ofereix una programació molt variada de circ, titelles, dansa, jocs, tallers, música i teatre. Hi ha propostes com les caminades de 75 minuts per l’entorn d’Esterri d’Àneu que finalitzen amb una posta de sol i un concert de música dixie.

El festival se celebra en diversos espais de la vila com l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, on es pot veure l’espectacle L’Esperanceta i l’etnografia pallaresa. Aquesta pubilla ensenya als nens i nenes les tradicions i costums del Pallars amb un toc d’humor que farà riure a tota la família.

També hi ha espais d’automaquillatge perquè els nens puguin experimentar amb les pintures i un art truck, un camió equipat amb material creatiu on els petits poden posar a prova les seves habilitats artístiques i passar l’estona creant dibuixos, pintures, capgrossos… Si us agafa gana, hi ha xocolatada per a tothom.

On: Esterri d’Àneu

Per a més informació: festivalesbaiolat.cat/