Parcs temàtics

Jornada familiar a l’Aqualeon Water Parc

Afegir a la llista de desitjos
24 juny, 2022 - 4 setembre, 2022
Aqualeon Parc

Us ve de gust una remullada? A l’Aqualeon Water Parc hi ha atraccions per a tots els gustos. Aquest oasi de diversió de 80.000 metres quadrats compta amb un total de 12 atraccions aquàtiques per viure un estiu refrescant.

Si sou una família agosarada i us agrada el vertigen i la velocitat, no dubtareu a baixar pel Toboloko, una muntanya russa aquàtica de més de 120 metres de recorregut que arriba fins als 8 metres d’altura. Per organitzar curses aquàtiques en família, res millor que la Crazy Race. Aquest tobogan de 3 pistes i gran velocitat és l’escenari ideal per competir.

I si no us fa respecte la foscor, llanceu-vos pel Black Hole, un tobogan cobert, totalment fosc, que us sorprendrà amb les seves cortines d’aigua. En aquest parc els més petits de la família disposen d’un MiniPark especial on poden remullar-se tranquil·lament en cascades, tobogans i jocs aquàtics de poca profunditat.

No oblideu veure el xou de la Goti, la gota emblema del parc. Aquest simpàtic personatge protagonitza diversos balls i coreografies acompanyada d’una banda de música.

Per a més informació: www.aqualeon.es/ca/