Esport en família

Esport i cultura a la Cursa del Miner de Ferro

Afegir a la llista de desitjos
14 agost, 2022 - 14 agost, 2022
Cursa del Miner de Ferro

Cada any, durant la primera quinzena d’agost, tothom es prepara per córrer pels racons de Malgrat de Mar amb aquest itinerari únic. La Cursa del Miner de Ferro és molt més que una competició.

Es tracta d’un recorregut per realitzar en família que us permetrà conèixer el passat miner del municipi mentre feu exercici. Existeixen dos itineraris: un d’uns 12 quilòmetres per completar corrent i un altre de 8 quilòmetres per als que vulguin fer-lo caminant. Hi poden participar nens a partir de 14 anys.

Es donarà la sortida a la plaça Xesco Boix, recorrereu els carrers de Malgrat de Mar i des del parc Francesc Macià començareu a enfilar el turó d’en Serra per descobrir les antigues mines de ferro de Can Palomeres.

Una curiositat: la mina Gran alberga una de les colònies de diferents espècies de ratpenats més importants del sud d’Europa.

En acabar la cursa, després de l’entrega de premis, compteu amb el restaurant La Maduixa, que ofereix tapes, pizzes, carns i peixos. I passeu la nit a les Tendes Mussol del Càmping La Tordera: una tenda de campanya amb totes les comoditats d’un bungalou, perfecta per a famílies.

On: Malgrat de Mar

Per a més informació: www.turismemalgrat.com/