Natura per a tots els gustos

Catalunya és una parada obligatòria per als amants dels parcs naturals i de l’aire pur. Més del 30% del territori està protegit per presevar l’ecosistema natural. Un dels espais protegits més espectaculars és el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, amb més de 200 llacs i unes cingleres imponents. Hivern o estiu, qualsevol estació és bona per visitar-lo.
Per Aigüestortes passen alguns dels prop de 9.000 quilòmetres que Catalunya té de camins de llarg i petit recorregut i senders locals. Pots creuar Catalunya de nord a sud i d’oest a est. Si t’agrada calçar-te les botes i caminar a la natura, hi trobaràs recorreguts adaptats al teu nivell o al de la teva família.
Catalunya té una llarga tradició de cicloturisme de carretera. És terra de grans ciclistes professionals però també de molts amateurs que surten el cap de setmana amb els amics. També hi ha molta tradició de sortir d’excursió en bicicleta per la muntanya.
I per practicar esports d’aventura, els Pirineus de Catalunya són un espai privilegiat. Amb l’arnès ben col·locat pots fer descensos verticals per barrancs. El riu Noguera Pallaresa, en l’època de desglaç, baixa amb tanta aigua que fa feliços els practicants de ràfting i d’aigües braves.
Tens moltes propostes per gaudir de la natura que et captivaran. Perquè Catalunya és natura i és casa teva.

Activitats

Gairebé 700 km de pistes d’esquí t’esperen a Catalunya

Gairebé 700 km de pistes d’esquí t’esperen a Catalunya

És inevitable, quan veus a les notícies que comencen a caure les primeres nevades als Pirineus de Catalunya se’t dibuixa un somriure d’orella a orella. Fa mesos que ho esperes, [...]

Segon repte #CatalunyaNature

Segon repte #CatalunyaNature

El segon repte plantejat per escollir el Guest Instagramer que ens ensenya que #Catalunyaescasateva ha estat:   “Quines vistes t’agradaria veure des del teu sofà? Catalunya és natura i és [...]

Catalunya hi posa els senders, tu les botes

Catalunya hi posa els senders, tu les botes

Si practiques el senderisme, podràs creuar Catalunya de nord a sud i d’oest a est, dels Pirineus occidentals al Cap de Creus... I gaudiràs d’un paisatge excepcional i únic.

La carretera també és per a les bicicletes

La carretera també és per a les bicicletes

Catalunya disposa d’una xarxa de carreteres i camins rurals asfaltats per poder practicar el cicloturisme, un paisatge variat i serveis per fer-te més fàcil la pedalada.

No t'ho perdis