La bellesa és a l’interior

La Catalunya més desconeguda pels forans, la més apreciada pels autòctons. Terra endins, unes vacances a la natura proven com enlloc. Gastronomia, atractius culturals, esports d’aventura i de neu, parcs naturals, excursions de muntanya, poblets encantadors…

Has sentit a parlar de la ciutat emmurallada de Montblanc? Dels carrers empedrats d’aire empordanès de Monells? De la bellesa intacta del poble osonenc de Rupit? Buscar als mapes de la Catalunya interior i de muntanya és trobar-se amb sorpreses a cada comarca. I amb un espectacle natural que no té res a envejar als grans escenaris paisatgístics del món.

El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici amaga senders excepcionals, les Valls d’Àneu i de Boí sumen al patrimoni natural el patrimoni arquitectònic del romànic català i les muntanyes de la Costa Daurada estan íntimament lligades a l’art i la cultura del vi en comarques com el Priorat. L’oli del pla de Lleida i de Tarragona amaneix els àpats més sucosos i les passejades amb bicicleta pel Delta de l’Ebre són la pedalada en família ideal. La gastronomia té exponents de renom internacional també al territori de l’interior, on millor s’hibrida la modernitat culinària amb la cuina catalana tradicional.

Unes vacances a ritme rural o amb plena activitat són més fàcils en una Catalunya vista des de dins. T’apuntes a apreciar la bellesa de l’interior?

Activitats

La natura més rural

La natura més rural

Un passeig per la natura se't fa curt. T'agrada desconnectar del dia a dia enmig de camps de conreu. Si aquesta és la teva escapada ideal, t'esperem a Catalunya.

Catalunya hi posa els senders, tu les botes

Catalunya hi posa els senders, tu les botes

Si practiques el senderisme, podràs creuar Catalunya de nord a sud i d’oest a est, dels Pirineus occidentals al Cap de Creus... I gaudiràs d’un paisatge excepcional i únic.

No t'ho perdis