Degusta Catalunya a glops

El vi forma part de la nostra història. Cada copa recull part del nostre llegat. Els grecs el van introduir a l’Empordà i els romans el van començar a vendre. Junts ens van ensenyar a paladejar-lo i maridar-lo. Les vinyes formen part del paisatge mediterrani que caracteritza Catalunya i creixen a la costa, a l’interior i fins i tot la muntanya.
El resultat són dotze maneres d’entendre la vida dins d’un mateix territori. A Catalunya tenim onze denominacions d’origen geogràfiques de vi i una de cava. Quan els tastis notaràs la influència del vent en els ceps, el coratge del raïm que creix en terrenys abruptes i escarpats, la força del gotim que resisteix la calor de la plana.
Macabeu, xarel·lo, sumoll, garnatxa, malvasia… Són varietats de raïm català que porten records al paladar. Aprofita l’experiència de tastar-los directament a la vinya, de dormir en el celler on elaboren el vi, relaxar-te fent un tractament de vinoteràpia. Quan tornis a tastar-lo, ho reviuràs tot.
Tenim moltes propostes per fer-te gaudir de l’enoturisme. Al celler de casa t’esperen per fer una copa. Deixa que t’obrim les portes de Catalunya, les portes de casa teva.

Activitats

Quart repte #CatalunyaWineTourism

Quart repte #CatalunyaWineTourism

Quart repte #CatalunyaWineTourism On degustaries un bon vi o cava? Les vinyes formen part del paisatge mediterrani que caracteritza Catalunya i creixen a la costa, a l’interior i fins i [...]

Vols conèixer creadors d'experiències?

Vols conèixer creadors d'experiències?

Cada celler té la seva recepta per elaborar uns vins de qualitat. A Catalunya n'hi ha centenars que treballen perquè gaudeixis de l'experiència de tastar el seu vi.

Descobreix Catalunya a través del seus vins

Descobreix Catalunya a través del seus vins

T'agrada el vi? Segur que has compartit moments alegres amb uns amics al voltant d'una copa de vi. L'enoturisme et permet conèixer un país a través del seus vins.

Rutes enoturístiques pensades per a tu

Rutes enoturístiques pensades per a tu

Vols passejar entre vinyes a peu o en bici? Vols conèixer com s'elaboren els vins ecològics? Aquí tens algunes rutes per fer enoturisme a Catalunya.

No t'ho perdis