City breaks a poc més d'una hora

Saps què estava pensant? Que amb el temps que trigues a anar de la feina a casa en transport públic pots agafar un avió i plantar-te a casa nostra, a Catalunya.
La nostra casa té moltes habitacions i racons. Volem ensenyar-te-la i que et sentis un més de nosaltres. Al pati de casa hi trobaràs una festa major, la de Sant Narcís, patró de Girona, amb música i gresca. Al subterrani hi descobriràs la Cova Urbana de Tarragona, on t’hauràs de mullar per recórrer les sales inundades i el llac subterrani més gran de Catalunya. L’escala de cargol de la casa et portarà fins a la torre de la Seu Vella de Lleida: puja els 238 esglaons i descobreix una vista panoràmica de la capital del Segrià que no te l’acabaràs. És a 60 metres d’alçada.
I si això t’agrada, veuràs que tenim més racons com aquests que poca gent coneix encara. Sigues el primer a explicar als teus amics que Catalunya és casa teva.

Activitats

Primer repte #CatalunyaPlaces

Primer repte #CatalunyaPlaces

L’any passat l’Agència Catalana de Turisme va organitzar un concurs a través del qual va identificar diversos Guest Instagramers, que es considera que són aquells que només despertar-se pensen: “Jo [...]

Menja’t Catalunya

Menja’t Catalunya

La cuina catalana és el paisatge posat a la cassola, com deia l'escriptor Josep Pla. A través de la gastronomia és com ens coneixeràs millor.

Bojos per la cultura

Bojos per la cultura

Si t’agrada la cultura, a Catalunya t’hi trobaràs com a casa. Tria bé què vols veure i viure perquè hi ha moltes coses entre les quals escollir.

Molt patrimoni

Molt patrimoni

Catalunya té una llarga llista de monuments Patrimoni Mundial de la UNESCO. Alguns exemples que no et pots perdre: les obres de Gaudí o el conjunt arqueològic de Tarragona.

No t'ho perdis