La visita guiada Les veus de la Cuirassa és una excel·lent oportunitat per aprofundir en la vida, la història i les tradicions de la Cuirassa, el barri jueu de Lleida, d’on van ser expulsats fa 500 anys els últims jueus lleidatans.

Veure l'experiència

Apropa’t a veure una cerimònia única a Catalunya, el Desclavament de la Creu, un dels actes més emblemàtics de la Setmana Santa de la Granadella, documentat des de l’any 1787.

Veure l'experiència

Imagina’t tres dies d’oci i activitats per fer en família sense que hagis de preocupar-te de res. El 2019 torna a Catalunya l’Hola Família!

Veure l'experiència

Sabies que al riu Segre hi havia autèntics buscadors d’or? Si vols convertir-te en un d’ells durant una jornada, apunta’t a l’experiència L’or del Segre. A la recerca del somni de Mariam.

Veure l'experiència

Les nits d’estiu a Lleida tenen un toc medieval. Són les Nits del Temple del Castell Templer de Gardeny, que enguany celebren la seva 5a edició.

Veure l'experiència

Lleida celebra la festa de moros i cristians des del 1150, després que el comte de Barcelona i príncep d’Aragó Ramon Berenguer IV fes entrar la bandera cristiana a la ciutat, sota domini musulmà.

Veure l'experiència

Amb la Fira de Titelles, Lleida es converteix en un gran teatre de marionetes que representen històries màgiques i increïbles. Els carrers i les places s’omplen de famílies, les botigues “acullen” titelles als seus aparadors i fins i tot pots gaudir d’un espectacle de titelles mentre dines o fas el vermut.

Veure l'experiència

Et ve de gust un cap de setmana en una casa rural amb tast de vins inclòs? Aquest estiu vols llogar un veler i navegar per la Costa Brava? Amb el bon temps els dies s’allarguen i tens més ganes de sortir a gaudir de l’aire lliure i de conèixer nous indrets.

Veure l'experiència

A les Borges Blanques hi ha un lloc màgic. Un indret on no existeixen els mòbils i que et transporta als anys 50 i 60. Es tracta del Museu de Cal Pauet, que ofereix una exposició permanent, Els colors de la memòria, on moltes persones es retrobaran amb objectes i records de la seva infantesa, …

Veure l'experiència

L’ Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya que se celebra a Lleida, és el punt de trobada dels artistes que utilitzen l’animació com a instrument per a la seva expressió artística i del públic que vol gaudir d’una bona estona davant la pantalla.

Veure l'experiència

A 135 km de Barcelona, ens endinsem a les Terres de Lleida i a les muntanyes dels Pirineus de Catalunya. La influència d’aquest paisatge a les vinyes s’aprecia als vins de la DO Costers del Segre: tons afruitats, càlids i saborosos, uns vins que reflecteixen la personalitat del territori al qual pertanyen. Aquí tens tres …

Veure l'experiència

El Festival d’Astronomia del Montsec arriba a la seva cinquena edició, amb l’objectiu de divulgar la ciència a través d’activitats científiques, culturals i d’oci.

Veure l'experiència

1 2 3