Si mai heu navegat en caiac, en família, ara és hora de provar-ho. L’Escola de vela de Calafell lloga caiacs de mar, durant una hora. L’activitat inclou instrucció sobre l’estabilitat i la seguretat de l’embarcació. Organitza l’Escola de Vela de Calafell (Avinguda Sant Joan de Déu s/n. 43820 Calafell. Tel. 629 213 697. Web: www.escoladevelacalafell.com )

Veure l'experiència

En aquesta proposta et toca posar-te el vestit d’explorador. És una excursió autoguiada per visitar amb nens la Roca Foradada, un bonic arc natural que han creat l’erosió del vent i l’aigua en una pedra vermella a la zona de l’Espai Protegit de les Muntanyes de Prades.

Veure l'experiència

El cos us demana marxa a tu i a tota la família. Concediu-li el desig amb una allau d’activitats al principal parc temàtic de Catalunya. Ha arribat l’hora de visitar PortAventura Park.

Veure l'experiència

Confessa-ho. Mirant la pel·lícula El llibre de la Selva amb els nens no us heu imaginat saltant de liana en liana com el Mowgli? Al parc d’aventura Jumpland pots deixar sortir el Mowgli que tens a dins

Veure l'experiència

Una de les joies més recents i espectaculars de la nostra destinació és, sense cap dubte, el Camí de Ronda. Aquest sender de 2 km recorre la costa de Salou des del monument de Pilons, a la zona més septentrional de la platja de Llevant, fins a Replanells, a la punta nord de la Platja …

Veure l'experiència

Et proposem un safari en família pel parc. Sí, pel parc, perquè el Parc Samà és un espai natural exòtic enmig de Cambrils. Els més menuts podran veure espècies de plantes d’arreu del món.

Veure l'experiència

La via Ferrada és la modalitat d’escalada més senzilla, apta per a totes les edats a partir dels 5 anys. En aquest curs d’iniciació organitzat per Serra de Prades Resort t’explicaran tots els elements bàsics de seguretat. Sentiràs la sensació de llibertat i gaudiràs de les millors vistes de les Muntanyes de Prades i del Montsant.  El curs inclou …

Veure l'experiència

Sortida de 20 minuts de durada, on els pares acompanyen als seus fills a fer un passeig amb poni pels voltants del càmping Serra de Prades Resort. L’activitat inclou material per muntar i casc. Serra de Prades Resort (Carrer Sant Antoni s/n. 43439 Vilanova de Prades. Tel.977 869 050. Web: www.serradeprades.com)

Veure l'experiència

Veniu a esbrinar-ho al Xalet de Prades. Us proposem una recollida d’ous, per als nens allotjats als nostre Hotel Apartament. Els podreu collir en una casa de fusta al terra o sobre els arbres. Xalet de Prades (Carrer Riu Brugent, 16. 43364 Prades. Tel. 977 868 371.Web: www.xaletdeprades.com)

Veure l'experiència

A la platja de Llevant de Salou, els mesos de juliol i agost, hi trobareu un club infantil, gestionat per professionals que s’encarreguen de la cura i també la diversió dels més menuts a partir de 4 anys. Activitats de tot tipus us esperen: jocs d’aigua, pinta-cares, jocs de sorra, lectura de contes… Organitza l’Ajuntament …

Veure l'experiència

1 2 3