Amb la Ruta dels campanars de Barcelona veuràs la ciutat des d’un altre punt de vista. La visita inclou un recorregut per les tres basíliques del Barri Gòtic: Santa Maria del Mar, Santa Maria del Pi i dels Sants Màrtirs Just i Pastor. Es visita l’interior de cadascuna d’elles i els campanars, des d’on gaudiràs …

Veure l'experiència

Imagina’t tres dies d’oci i activitats per fer en família sense que hagis de preocupar-te de res. El 2019 torna a Catalunya l’Hola Família!

Veure l'experiència

Amb Nits amb Ritme, la Casa de les Punxes de Barcelona vol donar un toc musical als vespres estiuencs a la fresca. Aquesta proposta ofereix concerts de música en viu cada divendres a partir de les 20h a la seva terrassa.

Veure l'experiència

La Gaudí Experiència és tota una aventura en 4D pel llegat d’Antoni Gaudí en format interactiu. A Barcelona t’espera una visita que et portarà a l’interior de la ment del genial arquitecte.

Veure l'experiència

La segona meitat de la dècada dels anys 60 es va iniciar una revolta cultural que havia de transformar la societat de dalt a baix. A la visita comentada de l’exposició LIBERXINA, Pop i nous comportaments artístics, 1966-1971 del CCCB, coneixeràs com va sorgir el Pop-art i la Nova Figuració en resposta als posicionaments existencialistes de …

Veure l'experiència

Et ve de gust un cap de setmana en una casa rural amb tast de vins inclòs? Aquest estiu vols llogar un veler i navegar per la Costa Brava? Amb el bon temps els dies s’allarguen i tens més ganes de sortir a gaudir de l’aire lliure i de conèixer nous indrets.

Veure l'experiència

La literatura, la poesia, la música, la religió i el pensament són referències molt presents en l’obra de Jaume Plensa, un dels escultors catalans amb més projecció internacional. La seva exposició al Macba de Barcelona planteja un recorregut pel seu treball amb obres des de la dècada de 1980 fins a les més actuals.

Veure l'experiència

Tot comença quan Gustau Gili Roig, fundador de l’editorial Gustavo Gili, es posa en contacte amb Picasso per encarregar-li una il·lustració per a un llibre que finalment no veu la llum.

Veure l'experiència

Un home meticulós i obsessionat amb el detall. Així era el director de cinema Stanley Kubrick (1928-1999). L’exposició del CCCB, que rep el seu nom, repassa la seva trajectòria des dels seus inicis com a fotògraf de la revista Look fins a la seva consagració com a director.

Veure l'experiència

Els esbossos són l’essència, l’ànima d’una obra i, en aquest cas, els objectes d’una exposició, Lina Bo Bardi dibuixa, de la Fundació Joan Miró.

Veure l'experiència

Existeix un diàleg entre l’art i la ciència? A l’exposició Obres obertes. L’art en moviment, 1955-1975 de la Fundació Catalunya La Pedrera a Barcelona pots esbrinar-ho.

Veure l'experiència

Vols conèixer l’impacte que el jove Picasso va experimentar en els seus dos primers viatges a París? Al Museu Picasso de Barcelona podràs copsar les seves sensacions a través de les seves obres a l’exposició Picasso descobreix París.

Veure l'experiència

1 2 3 4