HOLA FAMÍLIA, BENVINGUTSA Catalunya ens agrada cuidar de tu i de la teva família. Fa anys que treballem per fer-te més fàcil el viatjar amb nens. Aquest any fem un pas més. Hem organitzat dos caps de setmana plens d’activitats i d’ofertes perquè gaudiu de Catalunya amb propostes interessants i descomptes.

Apunta’t les dates. Serà el cap de setmana del 20 al 22 d’abril a les destinacions de turisme familiar de costa i el del 18 al 20 de maig a les d’interior. Aquestes destinacions i els equipaments familiars certificats com a preparats per acollir famílies et proposen un programa d’activitats gratuïtes. Escull bé on vols anar.

Per cert, algunes empreses d’aquestes destinacions també ofereixen promocions i descomptes. Són aquests:

• Hotels: els nens fins a 12 anys no paguen l’allotjament (gratis per a un màxim de dos nens sense necessitat de ser família i per als nens de les famílies nombroses). A més, tens aparcament gratuït i late check-out segons disponibilitat en tots dos casos. 
• Cases rurals, càmpings i allotjaments turístics: ofereixen un 20% de descompte en règim d’allotjament. A més, tens aparcament gratuït i late check-out segons disponibilitat en tots dos casos. 
• Restaurants: ofereixen el menú especial ‘Hola Família’, adaptat als més petits.
• Empreses d’activitats: ofereixen un 50% de descompte per als nens en les activitats contractades.

Si no en tenies prou, et convidem a caçar éssers de llegenda. A Catalunya en pots trobar molts, tot i que viuen una mica amagats. Els dos caps de setmana de l’Hola Família sortiran a passejar per a les destinacions de turisme familiar perquè els puguis caçar amb l’app i rebre una recompensa per trobar-los tots.

Estàs a punt per gaudir d’un cap de setmana de llegendes en família?

COL·LABORADORS

Llegendes en família © 2018 Tots els drets reservats