Pedalar per la muntanya és fàcil

Bicicleta, natura i família seran les tres paraules màgiques que captivaran els nens. Només de sentir-les els canvia la cara perquè és a punt de passar alguna cosa bona. L’instint no els falla. Els espera una ruta en BTT des del Pla de Beret, passant pel santuari de Montgarri fins al poble d’Esterri d’Àneu. Són 36 quilòmetres de recorregut pel cor de les Valls d’Àneu. Sí, 36 quilòmetres, però hi ha truc.

Un taxi de l’empresa Esierri Bikes & Ski us pujarà fins al Pla de Beret –aproximadament 35 minuts de recorregut panoràmic-, el punt més elevat de la passejada, a més de 1.800 m d’altura. Des d’aquí us llançareu a rodar per una pista relativament neta i ampla, que fa gairebé baixada tota l’estona fins a Esterri d’Àneu. Així podreu fer el recorregut en família i contemplar tranquil·lament els paisatges pirinencs en un tràveling a pedals.

Per fer l’activitat no t’has de preocupar de res, només cal que reservis prèviament i Esierri et gestiona el transport, el lloguer de les bicicletes i el guia. Has vist alguna ruta en bicicleta per la muntanya més fàcil?

Allotjaments familiars a la zona

Lo Paller: Hotel familiar amb 14 habitacions, amb una decoració típica de muntanya en fusta i pedra. També compta amb tres apartaments amb capacitat per a quatre persones cadascun. València d’Àneu.
Alba d’Esteve: L’antiga quadra per guardar els bous de la casa pairal s’ha rehabilitat per acollir aquesta casa rural. Té dues habitacions familiars amb llar de foc i hidromassatge. Espot.
Posada d’Àneu: Petit hotel rural i familiar situat al bell mig de les Valls d’Àneu. Compta amb un minispa equipat amb jacuzzi i cabina sensorial. Esterri d’Àneu.
Nou Càmping: La natura l’envolta. Està situat entre el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu. Disposa de cabanes rústiques de fusta. La Guingueta d’Àneu.

Restaurants familiars a la zona

Aigüestortes Càmping Resort: Esterri d’Àneu.
Restaurant Hotel La Morera: València d’Àneu.
Restaurant Hostal Vall d’Àneu: Esterri d’Àneu.
Hotel Restaurant Poldo: La Guingueta d’Àneu.

Esierri Bikes & Ski
Esierri Bikes & Ski
Esierri Bikes & Ski
Esierri Bikes & Ski
Esierri Bikes & Ski
Esierri Bikes & Ski

Activitats

Un dia d'esquí en família a Espot

Un dia d'esquí en família a Espot

Els petits de casa recordaran sempre el primer dia d’esquí. Perquè l’experiència sigui rodona, us podeu acostar a les pistes d’Espot.

Seguint el rastre de l’os bru pels Pirineus

Seguint el rastre de l’os bru pels Pirineus

Sabies que l’os bru dels Pirineus de Catalunya pot arribar a mesurar fins a dos metres i pesar 300 kg? A la Casa de l’Os Bru dels Pirineus pots comparar la teva altura i el teu pes amb el d’aquest mamífer.

La fauna i la flora de les planes de Son

La fauna i la flora de les planes de Son

Observar la fauna en el seu propi medi no és habitual. A Son tens un aliat perquè la missió culmini amb èxit: MónNatura Pirineus.

La màgia del culte al foc

La màgia del culte al foc

Marca’t a foc aquesta data a l’agenda: 23 de juny. Podreu viure amb els petits de casa les falles d’Isil.