El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter en carruatge

L’hàbitat marí que formen les illes Medes és, possiblement, la part més coneguda del parc. Però pensa que la zona terrestre del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter és una aposta molt interessant per descobrir en família. Per exemple: sabies que als peus del Montgrí hi ha una enorme duna continental de sorra que ha arrossegat la tramuntana des del golf de Roses? O que s’hi conserven restes arqueològiques del paleolític inferior, de 300.000 anys enrere? O que hi habita la població de ratpenat de cova més nombrosa de Catalunya?

L’experiència de descobrir aquesta part del parc encara pot millorar si ho fas amb un carruatge de cavalls. A l’Hípica Mas Paguina organitzen aquestes rutes guiades per fer amb els petits de casa. Serà un viatge al passat del transport rodat i una manera tranquil·la per conèixer aquest espai natural protegit de la Costa Brava. Els carruatges estan preparats per transportar set persones i el recorregut dura una hora, tot i que des del club hípic ofereixen flexibilitat per adaptar-se a les necessitats de cada família.

Enfileu-vos al carruatge i deixeu-vos portar entre els alzinars, les maresmes i els garrigars que dibuixen el paisatge d’aquest parc natural de Catalunya.

Hípica Mas Paguina
Camí de la Gola, 43
17258 l’Estartit
Tel. 972 75 14 72  / 657 820 200
www.hipicamaspaguina.com