Gastronomia, art i cultura amb els cinc sentits

La gastronomia és tan viva com el territori d’on prové. Evoluciona constantment i canvia al ritme de la tecnologia i la imaginació. Si vols experimentar aquesta transformació amb el teu propi paladar i descobrir el resultat de fusionar-la amb l’art i la cultura del territori, a Catalunya trobaràs propostes singulars en llocs impressionants. Es tracta d’assaborir, però també d’escoltar, veure, actuar i sentir.

Palau Moja: casa del patrimoni… i la degustació

Entre les quatre parets d’aquesta casa senyorial del segle XVIII, s’amaga un espai dedicat al patrimoni cultural de Catalunya i al llegat artístic que roman al territori. Juntament amb la història, l’artesania o els monuments, hi té cabuda un racó gastronòmic per conèixer en profunditat les arrels del país i els seus productes típics. De proximitat i ecològica, la Cuina del Moja et permetrà tastar olis exclusius i vins de DO catalanes comentats per experts.

Aquest lloc es troba a la Rambla de Barcelona i està obert tot el dia. Pots esmorzar-hi, dinar-hi o sopar-hi, però si vols viure una experiència realment única no et pots perdre les Paint Nites. Al capvespre, el Palau Moja es converteix en un espai per a la creativitat i la bona conversa: amb una copa de vi a la mà, comença a pintar. No cal ser cap artista per participar-hi, només deixar-se portar. Segur que et sorprens a tu mateix.

Palau Moja

Palau Moja

L’’Odissea’ a Òpera Samfaina, un viatge sensorial

Els enamorats de l’art i la gastronomia tenen una cita a l’emblemàtic Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La localització és espectacular, però l’experiència tampoc es queda curta. Òpera Samfaina són cinc espais en un mateix recinte, dissenyats exclusivament per fer-te gaudir d’una proposta gastronòmica única.

A la Vermuteria descobriràs tot el que t’espera amb aquesta activitat, mentre degustes un aperitiu com pocs n’hauràs tastat. Després comença l’acció. L’’Odissea’ és un espectacle sensorial immersiu, dissenyat per l’artista català Franc Aleu. Al voltant de la taula rodona, t’espera un tast excepcional de vins i productes catalans seleccionats pels germans Roca. La cirereta la posa una projecció audiovisual en 360 graus, protagonitzada per un heroi molt semblant al xef Jordi Roca en forma de personatge d’animació. Cada acció ve acompanyada per un tast de plat i de vi. L’emoció marca la diferència en aquest nou concepte d’oci gastronòmic.

Òpera Samfaina

Òpera Samfaina

Palau Moja
Palau Moja
Palau Moja
Òpera Samfaina
Òpera Samfaina
Òpera Samfaina
Òpera Samfaina
Òpera Samfaina
Òpera Samfaina