Perquè Catalunya és casa teva

Si has nascut a Catalunya, enhorabona! És casa teva de tota la vida. Si no, enhorabona també! A partir d’avui, també és casa teva, perquè volem que ens visitis i que t’hi trobis tan a gust com si ho fos.

Ens sentim orgullosos de la nostra terra: ens agrada menjar-nos un bon plat d’escamarlans, passejar per un poble medieval de l’Empordà, recórrer en barca el Delta de l’Ebre, beure una copa de vi de les vinyes del Penedès, anar amb raquetes pel Parc d’Aigüestortes, admirar obres de pintors com Miró o Picasso i vibrar amb el Concurs de Castells de Tarragona. N’estem orgullosos i, sobretot, ens agrada compartir-ho. Per això volem que casa nostra, Catalunya, sigui casa teva.

Aquest és el concepte de la nova campanya de promoció de Catalunya que impulsa l’Agència Catalana de Turisme: “Catalunya és casa teva”.

El jardí de casa és a la Pedrera

En els anuncis es pot veure un noi que et convida a prendre cafè, una noia que et convida al seu jardí i una altra que t’ofereix una copa de vi al seu celler. Situacions quotidianes, molt d’estar per casa, que no sorprendrien ningú si no fos que la casa on passen són llocs emblemàtics de Catalunya: el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és el saló de casa, el terrat de La Pedrera, el nostre jardí, les caves Codorniu, el celler familiar…

En una segona fase de la campanya, si ets o et sents català, podràs compartir amb nosaltres els teus racons preferits o enviar-nos un vídeo amb un moment especial gaudint de casa teva, Catalunya.

Perquè ens agrada compartir casa nostra, oi?

Volem que et sentis a Catalunya com a casa teva. Ens esforçarem per aconseguir-ho. Quan ens visites?