La Volta Ciclista a Catalunya: l’excusa perfecta per planejar una escapada

La bicicleta és un mitjà de transport que està de moda des de fa uns anys. És ben habitual veure’n circulant per la ciutat o trobar grups de ciclistes d’excursió per la muntanya. Si tu també ets aficionat a moure’t sobre dues rodes, gaudiràs d’allò més veient en viu una etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

Se celebra del 23 al 29 de març i comptarà amb un cartell de ciclistes d’autèntic luxe. Hi seran, per exemple, el vigent campió, Purito Rodríguez, o els campions del Tour de França, Alberto Contador i Chris Froome. Tindràs a bona part de l’elit del ciclisme a casa nostra.

Arribada a Calella de la Volta Ciclista a Catalunya.

Arribada a Calella de la Volta

Ciclisme i turisme, una combinació per gaudir amb la família

Tria algun dels punts per on transcorre la Volta i aprofita per organitzar una escapada ràpida i espontània amb la família. Podràs descobrir alguna nova ciutat catalana i ensenyar als teus fills com de ràpid arriben a circular els professionals de la bicicleta.

La Volta recorrerà més de 1.250 quilòmetres per tot el territori català. Arrencarà a Calella, i passarà per municipis carregats d’encant, com Olot o Girona, o per espais on no és habitual que hi circulin les bicicletes, com el parc d’atraccions de Port Aventura. Estrena la primavera gaudint amb els teus de l’espectacle d’aquesta competició.

Esquia i gaudeix de la Volta

I si a més de la bicicleta també t’agrada esquiar, reserva’t el dijous 26 de març a l’agenda per fer un puja i baixa a La Molina. Podràs aprofitar el matí per fer uns descensos per les seves fantàstiques pistes, i a la tarda gaudiràs de l’arribada de la quarta etapa de la Volta que culmina a l’estació d’esquí.

Aquesta és una de les etapes clau, en l’anterior edició de la ronda catalana la victòria del ciclista català Purito Rodríguez en l’ascens a La Molina va ser fonamental perquè s’adjudiqués el triomf final a la Volta Ciclista a Catalunya. És una gran ocasió per viure tot l’ambient del ciclisme a la neu.

Necessites més motius per acostar-te a viure la Volta Ciclista a Catalunya?

Arribada de Purito Rodríguez a la Molina.

Arribada de Purito Rodríguez a la Molina

Imatges cedides per la Volta Ciclista a Catalunya. Autor: Jon Herranz