Ets capaç de resoldre els enigmes del Poble Espanyol?

Et proposem un enigma perquè posis a prova el teu enginy: com pots viatjar per diverses comunitats autònomes d’Espanya sense sortir de Barcelona mentre desxifres enigmes? I tot en poques hores i acompanyat de la família.

La solució: El Joc del Sarró, una gimcana pel Poble Espanyol de Montjuïc que posarà a prova el teu olfacte de detectiu.

Fes de detectiu en família

El Joc del Sarró és una manera fantàstica d’aprendre jugant en família. La gimcana consta de dos recorreguts diferents, segons l’edat dels participants. Els nens de tres a nou anys hauran d’anar acompanyats sempre per un adult. Els nens a partir dels 10 anys poden fer-la sols.

Durant el joc hauràs de desxifrar enigmes que posaran a prova les teves habilitats com a investigador.  L’objectiu final és que descobriu plegats, i d’una manera molt entretinguda, alguns dels racons amb més encant del Poble Espanyol. És una proposta genial perquè els més petits gaudeixin de la visita com si fos un joc.

‘Practice your English’

A més, pot ser una bona ocasió per millorar l’anglès. La gimcana es pot fer en català i castellà. Si voleu fer pràctiques d’anglès o, fins i tot, de francès, podeu decidir-vos per fer-la en una d’aquestes llengües.

Al Joc del Sarró hi poden participar grups de fins a 5 persones, i l’edat mínima per prendre’n part és a partir dels tres anys. L’activitat s’organitza tots els dies de la setmana a partir de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda.

Joc del Sarró al Poble Espanyol.

Un poble en plena ciutat

Ubicat a la muntanya de Montjuïc de Barcelona, el Poble Espanyol val la pena visitar-lo jugant però, també, és molt recomanable assaborir-lo passejant sense un rumb fix. És un museu que trenca amb l’estàndard habitual perquè és a l’aire lliure i està concebut com si fos un autèntic poble. Podràs recórrer els edificis més representatius de l’arquitectura espanyola caminant pels seus carrerons.

Imatge aèria del Poble Espanyol.

A unes passes de distància hi pots trobar el Caserío Casa Arteche, una construcció del segle XVII típica de Biscaia. Si camines una mica més, apareix el Paço de los Fefinhans, un palauet gallec de mitjans del segle XVI i si avances unes passes més, hi tens la Torre de Utebo, un campanar de l’estil mudèjar aragonès. Així hi descobriràs fins a 117 edificis fets a escala real.

T’animes a recórrer la geografia espanyola sense sortir de Barcelona?

Carrer del Poble Espanyol.

Totes les imatges han estat cedides pel Poble Espanyol.