City breaks a poc més d'una hora

Saps què estava pensant? Que amb el temps que trigues a anar de la feina a casa en transport públic pots agafar un avió i plantar-te a casa nostra, a Catalunya.
La nostra casa té moltes habitacions i racons. Volem ensenyar-te-la i que et sentis un més de nosaltres. Al pati de casa hi trobaràs una festa major, la de Sant Narcís, patró de Girona, amb música i gresca. Al subterrani hi descobriràs la Cova Urbana de Tarragona, on t’hauràs de mullar per recórrer les sales inundades i el llac subterrani més gran de Catalunya. L’escala de cargol de la casa et portarà fins a la torre de la Seu Vella de Lleida: puja els 238 esglaons i descobreix una vista panoràmica de la capital del Segrià que no te l’acabaràs. És a 60 metres d’alçada.
I si això t’agrada, veuràs que tenim més racons com aquests que poca gent coneix encara. Sigues el primer a explicar als teus amics que Catalunya és casa teva.

Activitats

Primer repte #CatalunyaPlaces

Primer repte #CatalunyaPlaces

L’any passat l’Agència Catalana de Turisme va organitzar un concurs a través del qual va identificar diversos Guest Instagramers, que es considera que són aquells que només despertar-se pensen: “Jo [...]

Molt patrimoni

Molt patrimoni

Catalunya té una llarga llista de monuments Patrimoni Mundial de la UNESCO. Alguns exemples que no et pots perdre: les obres de Gaudí o el conjunt arqueològic de Tarragona.

Menja’t Catalunya

Menja’t Catalunya

La cuina catalana és el paisatge posat a la cassola, com deia l'escriptor Josep Pla. A través de la gastronomia és com ens coneixeràs millor.

Bojos per la cultura

Bojos per la cultura

Si t’agrada la cultura, a Catalunya t’hi trobaràs com a casa. Tria bé què vols veure i viure perquè hi ha moltes coses entre les quals escollir.

No t'ho perdis